10 Jan 2009

Of sarcu PSD! E cumva suparat? Ar vrea sa pise ochii si sa se planga la tatuca?

Daca prindeti cumva stirea legata de scandalul cu numirea lui Ardelean la DGIPI, dati-l dracu de subiect si uitati-va la altceva. Daca dau cumva secvente cu discursul lui Gabriel secu Oprea, uitati-va la fetele alora de acolo. Numai oameni cu care ai vrea sa ramai pe o insula pustie.

Cand ii vezi pe ai mai batrani din ei parca iti vine sa-l bagi pe vecinu-n beci, sa-i pui o lumina-n ochi si sa-i dai la rinichi pana se pisa sange. Just for old time's sake.

Sunt sigur ca toti copiii care au vazut acest discurs, si-au dorit ca si tatal lor sa aibe o fata asa de zambitoare si calda.

Ce mai?! Oameni cum se cade, de la care as imprumuta cu siguranta bani. Oricand!

Am mutat imediat pe Animal Planet unde se transmitea acelasi discurs.

Ba securistii dracu! Mai uitati-va si voi la tv cum aratati! Daca s-a uitat o femeie insarcinata la reportajul cu voi, imi e mila deja de cum o sa arate bietul copil.

Cand mai pun aia camera pe voi, faceti si voi un efort si zambiti. Un zambet mic macar. Cam ca ala pe care-l aveati cand terorizati oamenii pana-n 89'.

k-psa-pusa

1 comment:

Hubba said...

Ce vrobești mă? Școală ca a ăstora nu mai găsești! Sovietski crap, făceau excursii cu clasa la filat diplomați americani, înainte de 89 :)) Și Ardelean tot la tătuca dă raportul, stai liniștit... Starea de bine a națiunii ajunge la întâiul gropar, cu prioritate! Hai să le fie țărâna iradiată!