29 Jan 2009

ChopStix de România

Azi m-am hotărât să mănânc la prânz mâncare chinezească aşa că am mers în mall-ul de la Băneasa si m-am aşezat la coadă la ChopStix.

Am fost servit relativ rapid de către o chinezoaică blondă de Băneasa şi am plătit la casă la altă chinezoaică foarte brunetă de Ferentari. M-am salutat din priviri şi cu bucătarul chinez de cartier. Ce mai! Toţi chinezi de nici măcar nu-i deosebeai unul de altul.

Porţia de tăiţei cu pui a fost un deliciu. Mai ales după ce am adăugat un pic de sos de soia. În schimb, am făcut greşeala de a devia de la obişnuita mea porţie de pui cu alune şi am "riscat" la o porţie de pui dulce-acrişor. Proastă idee. Tot conţinutul era doar dulce. Pui dulce! Pur şi simplu, parcă ursul Tedi din reclamă avusese diaree şi se cacase fix în porţia mea de pui dulce-acrişor. Aveam pui, morcovi, mere, castraveţi şi portocale. Ce mai! Tedi curat! Am mai mâncat pui d'ăsta dar ăla avea şi acrişor.

În concluzie, dacă ajungeţi la chopstix şi tocmai ce iese Tedi uşurat din bucătarie, nu luaţi nimic de acolo!

k-psa-pusă

4 comments:

Anonymous said...

Those mother fuckers! Disorder..disorder...disoooordeeeeer!

URA!

Andreea Alina said...

Ai avut tu ghinion...eu una am mancat de multe ori de la ei si imi place la nebunie pui cu ciuperci, orezul curry si salata de castraveti cu usturoi. si pachetele de legume sunt delicioase.. :)

Unknown said...

Andreea are deptate, pachetelele de legume sunt delicioase. Eu personal sunt inebunit dupa vita in sos de stridii, recomand la toata lumea , chiar merita!!!!!

Unknown said...

Frate, cine te-a pus sa mananci altceva decat ce-ti place, gustul difera de la om la om. Am mancat si eu pui dulce-acrisor si sa stii ca mi s-a parut si acrisor. De obicei dule-acrisorul este mai mult dulce si mai putin acrisor, de principiu. Nu cred ca ti-ar place puiul acrisor; lamaia se pune la peste, nu la pui :D