14 Dec 2008

Dimensiunile noii primarite din Cernavoda: 20-70-20

De cand Cernavoda s-a ales cu o noua primarita, sa dea dracu' daca mai poti sa calci cu masina vreun cioroipin manelist de 100 de puncte. Cum s-a instalat in scaun, singura schimbare vizibila a fost ca au inceput sa apara limitatoare de viteza. Cum iti e lumea mai draga, cum trebuie sa incetinesti sa iei o d'aia-n roti.

Nu mai pun faptul ca tot manelistul de Cernavoda posesor de masina de lux cu geamuri fumurii, merge cu 5 la ora prin tot orasul iar la galmele alea se opreste pana la zero.

Din acest exces de zel a rezultat si imaginea de mai jos. Practic, treaba sta asa: mergi si tu ca omu' pe la apus de soare gandindu-te ce dobitoc trist trebuie sa fii de ai nimerit in Cernavoda tot week-end-ul si vezi o limitare de 20 la ora, urmata imediat de una de 70 la ora. Deci, dupa un calcul scurt, inseamna ca limita de 20 e doar pentru 2 metri de strada. Imediat iti vine in cap gandul: ce sloboz de inventie de radar pe uraniu imbogatit or avea astia ca sa probeze ca eu fix in aia 2 metri aveam mai mult de 20 la ora si nu intrasem in limitarea de 70 deja? Si tot gandindu-te asa, observi fix cu o secunda inainte galmele de pe asfalt din fata trecerii de pietoni si treci cu 50 aplecat pe franare peste ele.

Eu am patit-o si cred ca nu a ramas un cuvant de bine de spus despre primarita si politia din Cernavoda.

Mutati ba sclavilor limitarea de 70 dupa galmele alea infecte! Iar voi ba cernavodeni indobitociti, dati-i in gura mamii lor in judecata cand va rupeti amortizoarele in limitatoarele curului din asfalt cand goniti cu 70 pe acolo ca asa zice primaria!!!

Huaaaaa!

k-psa-pusa


3 comments:

Zaply said...

Hai recunoaşte, ai editat-o în Photoshop! :))

enemyofthestate said...

Daca nu ma crezi da o tura pana in Cernavoda dar sa ai grija sa nu-ti rupi rotile :D

Zaply said...

E şi asta pe listă. Imediat după saltul cu paraşuta şi înainte de jaful organizat într-o zi de sărbătoare la o bancă de renume.