16 Dec 2008

Dragi ciorditori din masini ...

Cum bunul simt nu cred ca-l va convinge pe posesorul harbu ... pardon, masinii Dacia Break cu numarul B 49 UBP, dragi ciorditori va rog sa faceti un bine omenirii si sa-i smulgeti parasolarul lui cu LCD.

Este ora 22:30 si merg linistit pe Splai. Opresc la semafor si ceva sclipitor imi atrage atentia din masina de alaturi. Imi dau seama uimit ca luminile se datorau unui ecran LCD montat in parasolar. Incet, incet, prin geamurile un pic aburite imi dau seama si ce se vede pe acel LCD: un "videoclip" al manelistului sef Vali Vijelie (cred - era unu din aia mustaciosi si canta cu o pitipoanca semi-obeza).

Imediat, soferul isi da seama ca are public si se intinde artistic catre parasolar si da volumul mai tare. Cum am ceva experienta cu romanii nostri tigani wanna be din trafic, imediat maresc si eu volumul cd-player-ului ca sa nu fiu poluat fonic.

Bai coaie, daca nu poti citi si afli din alta parte ca ti-a aparut numarul de inmatriculare pe net, roaga o ruda de-a ta care a ajuns macar in clasa a 2-a sa-ti citeasca urmatoarele: NU ESTI TIGAN! NU AI FOST NICIODATA! ESTI UN ROMAN OCHELARIST care cu banii dati pe LCD-u ala isi cumpara o alta dacie la fel da cu plinu' facut!

k-psa-pusa

1 comment:

Hubba said...

Băi, mai tare decât dobitocul din metrou cu Vali Vijelie pe iPod (d-ăla de la Cupertino, nu făcătură) cu !!! ALBUM ART !!! la manea, n-am văzut! :))